Дни преди четвъртото издание на едно от най-зрелищните бойни шоута у нас SENSHI, световната кикбокс легенда Петер Артс, който ще бъде сред специалните гости на галавечерта, даде специално интервю за българските фенове на бойните спортове.

Готови ли са бойците на Артс да се изправят на арената на SENSHI на 26 октомври във Варна, каква е стратегията им за победа и кой е съветът, който кикбокс легендата дава на своите възпитаници преди да се качат на ринга, вижте в интервюто с него:

 

Г-н Артс, през октомври предстои да дойдете отново в България заедно с четирима от своите най-добри бойци, които ще се бият на арената на SENSHI във Варна. Какви са очакванията Ви?

Точно така, това ще е третият път, в който ще дойда в България по покана на веригата галавечери SENSHI. Сигурен съм, че и този път шоуто ще бъде страхотно и съдейки от бойната карта очаквам много оспорвани и тежки битки на ринга. И четиримата очакват с нетърпение идването си в България.

 

Трима от бойците ви ще се бият в стил фул контакт карате киокушин. Имат ли предишен опит по тези правила и кой от тримата според вас ще се представи най-добре?

Това е изключитeлно сложен въпрос, защото и тримата са страхотни бойци. Трудно ми е да отговоря кой от тях ще блесне най-много, но се надявам всеки един от тях да се справи много добре на ринга.

 

Томас Дуве е единственият от вашите възпитаници, който ще се бие по правилата на К-1. Разчитате ли на специална стратегия за неговия двубой?

Разбира се,  да - имаме специална стратегия. Но няма да издавам подробности, ще видите на 26 октомври на SENSHI във Варна.

 

Преглеждайки бойната карта на галавечерта, кой мач според вас ще е най-зрелищен?

Сигурен съм, че ще е повече от един. Всички бойци в програмата са изключително добри, очаквам много фойерверки!

 

Какъв е най-важният съвет, който давате на своите състезатели, преди да се качат на ринга?

Болката е временна, гордостта – вечна!

 

Какво бихте казали на всички фенове на SENSHI?

Нямам търпение да дойда в България, гответе се за страхотни битки!