Кубрат Пулев може и да се размине с мач срещу световния шампион в тежка категория, във версиите WBA, IBF и IBO Антъни Джошуа.

Причината са разногласия между двете страни за мястото на което ще се проведе срещата. Промоутърът на Ей Джей - Еди Хърн, разкри че ако българинът не се съгласи с техните условия те ще преминат към следващия противник и срещата може изобщо да не се проведе.

"Нашето желание е този мач да се проведе в Лондон, в края на май или началото на юни. Разбираемо е, че Кубрат Пулев е основният претендент за следваща среща като първи в класацията на IBF", коментъра Хърн пред SkySports.

"Лошата новина обаче е, че той иска колкото се може повече пари за този мач и ясно осъзнава, че в Истанбул, Саудитска Арабия, Конго или Нигерия има повече пари. Джошуа обаче иска да се бие във Великобритания".

"В случай, че не се стигне до съгласие мачът да се проведе в Лондон то е доста вероятно подобен сблъсък изобщо да не се състои", каза още той.

"Има достатъчно свободни стадиони за приемане на мача. Има свободни дати на стадионите на Арсенал, Тотнъм, на Олимпийския стадион, както и на Туиканъм", обобщи Хърн.