Треньорът на Айнтрахт Франкфурт Нико Ковач коментира слуховете, че може да наследи Юп Хайнкес като наставник на баварския колос през лятото.

Той взе отношение по темата с Осман Дембеле и Пиер-Емерик Обамеянг, които опетниха имиджа на Борусия Дортмунд в рамките на броени месеци.

Както е известно, французинът отказа да тренира през лятото и си издейства бомбастичен трансфер в Барселона. Обамеянг пък не се яви на важна сбирка на отбора преди дни и не се старае в заниманията на отбора. 

"По мое време нямаше такива неща. Къде го има това някой играч да каже "Няма да дойда на тренировка"?! Къде отиде отговорността? Къде е договорът, който има тежест? Преди години имаше дадена дума. Договор за пет години вече има същата тежест като договор за половин година", коментира Ковач.

"По отношение на темата с Байерн, с тях нямам абсолютно никакъв контакт. Гарантирам ви го на 100%. Към днешна дата ще бъда треньор на Айнтрахт и следващия сезон, защото имам договор до лятото на 2019 година. Тук съм щастлив. Спортната перспектива ми е по-важна и ние се справяме доста добре. Можем да постигнем и повече, което си пожелавам", добави Нико, който е бивш играч на баварците.