Офанзивният полузащитник на Борусия Дортмунд Марио Гьотце не скри огромното си задоволство от попадението, което реализира при вчерашната гръмка победа с 5:1 над Хановер.

Героят от финала на Мондиал 2014 отново игра като "фалшива деветка" във формацията на Люсиен Фавре и беше един от най-добрите на терена.

"В началото нещата не ни се получаваха, а Хановер се представи много добре през първото полувреме. Въпреки аванса в резултата ние не бяхме доволни от продукцията си преди почивката", заяви Гьотце.

"През второто полувреме заиграхме наистина добре. Възползвахме се от положенията си и спечелихме заслужено. Искаме да продължаваме да даваме газ и да задържим това ниво. Когато си в ролята на централен нападател е важно да стигаш до изстрели към вратата на съперника и да вкарваш голове."

"Да, това е много хубаво за мен. Още по-хубаво е, когато вкарваш у дома, пред Южната трибуна, а отборът си тръгва с трите точки след кръга. Това е положителен аспект за мен и много добре за целия отбор", допълни Марио.