Треньорът на Борусия (Дортмунд) Люсиен Фавър съвсем логично не бе никак доволен след разгромната загуба с 0:3 при гостуването на Тотнъм в първия 1/8-финален мач от Шампионската лига между двата отбора. На практика този резултат до голяма степен предрешава и крайния изход на съперничеството между Спърс и рурците.

"Играхме добре през първото полувреме, а противникът не създаде голови шансове по време на него", обясни той на пресконференцията след мача.

"Защитавахме се умело и атакувахме добре. Нямаше никакви предпоставки, ако се вгледате в играта на двата отбора преди почивката, че ще се стигне до такъв резултат в полза на домакините". 

"Но направихме една много груба грешка и нашият конкурент се възползва от нея. Подарихме първия гол на Тотнъм и след това те започнаха да играят все по-уверено. За съжаление ние им направихме много скъп подарък и в крайна сметка сега плащаме за грешките си". 

"Има периоди в сезона, в които нещата не вървят добре. Ще се опитаме да победим с разлика на реванша, но осъзнаваме, че няма да ни бъде никак лесно", завърши треньорът на рурците.