Легендата на Манчестър Юнайтед Дуайт Йорк призова мениджъра на тима Оле Гунар Солскяер да привлече младата звезда на Борусия Дортмунд Джейдън Санчо.

"Червените дяволи" отдавна минават за големия фаворит за подписа на Санчо, който иска да се събере в един клуб със съотборника си в националния отбор Маркъс Рашфорд.

"Джейдън е невероятен талант и той е свързван с всеки топ отбор на планетата. Затова ако Оле наистина вижда в него футболист, който може да даде нещо на отбора, тогава трябва да го купи", сподели бившият нападател пред Goal.com.

"Трансфер на Санчо ще накара другите футболисти в Юнайтед да играят на предела и да започнат да се представят на висота. Това е нещо здравословно. Искаме да видим точно това в Юнайтед. Не бих се изненадал, ако клубът излезе с оферта за него", добави Йорк.

Договорът на Санчо с Борусия Дортмунд изтича на 30 юни 2022 година и според медиите в Германия вестфалци ще искат за него 150 милиона евро. Интерес към него има още от Ливърпул, Манчестър Сити, Арсенал, Челси, Барселона, Реал Мадрид, Байерн Мюнхен, ПСЖ, Интер и Ювентус.