Суперзвездата на Бразилия Неймар ще бъде на линия за утрешния мач срещу Коста Рика, обяви селекционерът Тите, който съобщи, че няма да прави промени при титулярите. 

Нападателят бе наритан сериозно от швейцарците и бе с контузия в глезена, когато отнесе и доста критики за представянето си, но отново ще стартира в мача, който Селесао трябва да спечели на всяка цена. 

"Да, да, Неймар ще играе и тук не става въпрос за някаква саможертва. Ние искаме да спечелим, това е световно първенство, но това не означава, че един треньор ще рискува здравето на свой играч. Това е твърде висока цена" заяви Тите. 

"Ясно е, че Ней не е в оптималната си форма. Срещу Швейцария той записа 90 минути за първи път от 3 месеца и половина. Ние обаче сме спокойни. Трябват най-малко 5 мача, за да си в добро състояние, така че при него процесът е ускорен" добави той. 

Капитанската лента утре ще бъде на ръката на Тиаго Силва, след като наставникът ще продължи да дава възможност на различни играчи да носят тази отговорност. Срещу Швейцария капитан бе Марсело.