Халфът на националния ни отбор по футбол и датския шампион Мидтиланд Божидар Краев получи признание от едно от най-авторитетните футболни издания в света -World soccer. Българинът попадна в рубриката „Скаут на таланти", което е доста рядък случай за роден играч. 
 
„Изключителен дрибльор и много креативен играч, той знае как да намери пътя към мрежата, както показват двата му гола при победата с 2:1 над Словения в Лигата на нациите. Шампион на Дания с Мидтиланд, той е бивш играч на Левски, а преди това е карал проби в Манчестър Сити и Ювентус", се казва в описанието на Краев.
 
Халфът намира място до румънската сензация Денис Ман, лидерът при голмайсторите в Серия А Кшищоф Пионтек, гамбийския нападател на Аталанта Муса Бароу, лявото крило на Буркина Фасо и Аякс Хасан Банде, новото попълнение на Марсилия Неманя Радонич, чешкият талант от Фиорентина Мартин Грайчиар и босненската надежда на Залцбург Смаил Превляк.
 
Основната част от рубриката е посветена на поредния продукт на академията на Спортинг Лисабон - нападателят от Кабо Верде Жоване Кабрал.