Двама от твърдите титуляри на ПСЖ – Марко Верати и Блес Матюиди, са посетили нощен клуб в навечерието на 1/8-финалния реванш от Шампионска лига с Барселона. Това твърди френската спортна библия L’Equipe.

Според авторитетното издание в нощта на понеделник срещу вторник футболистите били в заведение по случай гостуване на известната певица Риана. Те напуснали купона след полунощ, а на следващата сутрин ПСЖ излетя за Барселона. Съобщава се още, че на масата на Верати и Матюиди е имало и алкохол, но не е ясно дали те са консумирали. Развлечението обаче със сигурност е повлияло върху подготовката им за сблъсъка с Лео Меси, Луис Суарес, Неймар и компания.

В крайна сметка ПСЖ беше елиминиран от каталунците, въпреки че имаше солиден аванс от 4:0 след първия мач в Париж. "Принцовете" обаче претърпяха крах в Испания и паднаха с 1:6, а 3 от головете за домакините паднаха в заключителните 7 минути. Не е за пренебрегване фактът, че Барса получи две спорни дузпи, докато за ПСЖ не беше отсъден наказателен удар.