Мениджърът на Тотнъм Маурисио Почетино призна, че е горд от своите футболисти след ремито 2:2 при визитата на Ювентус.

Спърс изоставаше с два гола в Торино, но в крайна сметка се докопа до реми в първия 1/8-финал от Шампионската лига между двата отбора.

"Щастлив съм, защото имаме шансове да продължим напред. Във втория мач ще играем на "Уембли" и това е фантастично, защото атмосферата там ще бъде просто страхотна", каза той на пресконференцията след мача.

"И за феновете ще бъде фантастично, защото имаме реален шанс да стигнем до 1/4-финалите и сме само на 90 минути от тях".

"Чувствам се толкова горд, че показахме такъв изумителен характер срещу отбор като Ювентус, който е изключително силен. Поздравявам играчите за това изпълнение, което показаха".

"Говорихме през последните седмици и в крайна сметка спокойно мога да кажа, че отборът ми вече е доста по-зрял. Имаме солиден опит, макар и не колкото Юве. Не започнахме добре, но показахме, че се достатъчно зрели да се състезаваме в турнир като Шампионската лига". 

"Нещо повече, при повече късмет дори можехме да стигнем до пълен обрат и да спечелим този мач. Имаше моменти в които доминирахме. Много малко отбори могат да играят така срещу тим като Ювентус".