Авторът на попадението за Челси в мача с Барселона в Шампионската лига- бразилецът Вилиан, иска отборът да атакува на Ноу Камп, за да има шансове за четвъртфинал.


Срещата в Лондон завърши 1:1, а Вилиан се разписа в средата на второто полувреме, след като получи топката на дъгата пред наказателното поле от Еден Азар.

"Мачът все още е отворен и ние трябва да покажем, че можем да се противопоставим. Ние се нуждаем от ново прекрасно представяне на Ноу Камп, заяви Вилиан, който освен гол, удари и два пъти гредите.

"Трябва да извадиш огромно количество от личните си качества, за да играеш срещу този съперник, който средно владее топката по 70 процента от времето. Ние трябва да отидем на Ноу Камп и да атакуваме, защото ако се браним 90 минути, това ще ни се стори цяла вечност. Това е самоубийствена мисия, добави бразилецът.

"Разбира се, че не се настройваме за защитна игра на реванша, защото така ще си създадем сами проблеми. Ще се опитаме да вкараме първи гол във втората среща, защото без гол няма как да си тръгнем с перфектния резултат. И днес направихме такъв мач, но една малка грешка ни лиши от пълния завършек, каза от своя страна белгийското крило Еден Азар.

"Нищо не е завършило. Знаем, че ще имаме своите шансове в Барселона. Класирането ни е напълно реално, дава още оптимизъм Сесар Аспиликуета. Нека не обвиняваме Андреас Кристенсен. Този млад датчанин е един от най-добрите футболисти до 21 години, добави той.