Треньорът на ПСЖ Томас Тухел заяви, че Килиан Мбапе и Неймар могат да играят далеч по-добре, отколкото при загубата с 2:3 от Ливърпул на старта на груповата фаза на Шампионска лига. Световният шампион успя да се разпише във вратата на мърсисайдци, но най-скъпият футболист на планетата беше бледа сянка на себе си. 

"През първото полувреме се представихме добре и Ливърпул не заслужаваше да поведе с два гола. Но дори и в тази ситуация не се предадохме. След почивката лесно губехме топката. В края беше трудно, но не беше справедливо да загубим", каза Тухел, след което подхвана и звездните си нападатели. 

"Трябва да сме по-агресивни, да атакуваме повече. Имаме какво да подобряваме в играта с трима нападатели, за да решаваме равностойните мачове в своя полза. Сигурен съм, че в следващите мачове ще изглеждаме по-добре”, оптимист е Тухел.

“Мбапе ще развива играта си, той може да стане още по-добър. Неймар също, Той винаги е опасен, въпреки че имаше труден мач. Случилото се днес ще му послужи като допълнителна мотивация за следващите двубои", заяви Тухел.