Галерия

Ливърпул и Байерн Мюнхен не оправдаха очакванията за спектакъл в първия мач помежду си от 1/8-финалите на Шампионска лига.

Галерия

Дългоочакваният сблъсък на "Анфийлд" завърши 0:0, което остава развръзката за "Алианц Арена", където напрежението ще бъде още по-голямо.

След края на срещата в Англия, футболистите на Нико Ковач традиционно отидоха да поздравят феновете си, пропътували пътя от Германия.

На лицата на баварските звезди личеше голямо удовлетворение от резултата. Най-деен в празненствата беше испанецът Тиаго Алкантара, а реакцията на играчите на Байерн е обяснима.

Ливърпул е сред най-силните домакини в Европа и атмосферата на "Анфийлд" е стряскаща. Мърсисайдци са непобедени у дома в 20 поредни международни мача и през този сезон на легендарния стадион си изпатиха ПСЖ (3:2), Цървена звезда (4:0) и Наполи (1:0).

Логично, Мохамед Салах и компания приеха с леко разочарование равенството с Байерн, като това може да се види ясно по гримасите на ексцентричния мениджър Юрген Клоп.

Развръзката остава неясна и един гол на 13 март в Мюнхен ще даде голямо предимство на англичаните. Има ли защо от Байерн да са доволни?