Треньорът на Олимпик Лион Брюно Женесио остана много доволен от нулевото равенство с Барселона в първи двубой от 1/8-финалите на Шампионска лига, игран във Франция.

Той изрази радостта си, че отборът му не е допуснал гол и се закани, че ответната среща "хлапетата" могат да отбележат и ще имат коз в лицето на Набил Фекир, който се завръща след наказание. 

"Всичко започва отначало "Камп Ноу". Не допуснахме гол у дома, което е много, много важно в европейските турнири. Това е много позитивен резултат. Сега можем да се надяваме, че ако отбележим като гост, то ще може да продължим".

"В реванша ще имаме и силно оръжие в лицето на Набил Фекир, който пропусна първия мач заради наказание. Очаквах повече от играчите, особено в моментите, когато владеехме топката".

"Барселона показа много зрялост и майсторство във владеенето и ни демонстрира защо е един от най-добрите отбори в Европа. Ние също показахме израстване. Вън от съмнение е, че ако този мач се беше играл преди година, то неминуемо щяхме да загубим", заяви Женесио.