Мениджърът на Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер бе крайно разочарован след тежката загуба с 0:3 при гостуването на Барселона след която "червените дяволи" отпаднаха на 1/4-финалите на Шампионската лига.

Отборът си тръгва от турнира след 0:4 общ резултат в полза на противниковия тим, като до края на сезона отборът на норвежкия специалист ще може да концентрира усилията си върху представянето във Висшата лига и основната цел - финиширане в челната четворка. 

"Когато стигнеш до това ниво не можеш да правиш такива грешки, каквито направихме ние. Отбор като Барселона наказва всеки път, когато противникът сгреши", обяви мениджърът на Юнайтед по време на пресконференцията след мача.

"Ние не се възползвахме от добрия си старт в мача, започнахме просто чудесно. Противникът пък успя да вкара след първите си два удара по посока нашата врата и тогава всичко за нас на практика приключи".

"Свършихме доста добра работа, за да стигнем до тази фаза на турнира, но не показахме това, което можем срещу Барса. Меси? Той е изключителен талант. Той и Кристиано са двамата най-добри играчи в света през последното десетилетие. Тази вечер той показа на терена с представянето си срещу нас защо е спечелил толкова награди и титли през кариерата си". 

"Не искам да виня персонално Де Хеа за грешката при гола, тъй като той направи и някои наистина фантастични спасявания по време на мача", каза още норвежецът.