Треньорът на Интер Антонио Конте бе бесен след разочароващото равенство 1:1 срещу чешкия Славия Прага в Милано. Това стана в първия мач и за двата тима от груповата фаза на Шампионската лига.

Грандът от Милано стигна до изравнително попадение в 92-ата минута и така предотврати още по-срамен резултат, а именно загуба от чехите.

"Това не бе футболът, който моят Интер тренираше, за да играе. Славия със сигурност игра по много по-европейски начин от нас, действаха агресивно и с голяма интензивност", коментира специалистът на пресконференцията след мача.

"Не успяхме да вземем точните решения на терена, не успяхме да вкараме по-ранни попадения, макар че имахме шансове. В други мачове се изправяме срещу отбори, които обикновено се защитават срещу нас, но сега бе обратното. Този противник се опитваше да играе футбол и ни атакуваше".

"Борихме се здраво, да, но като цяло не съм никак доволен от представянето ни". 

"Аз съм първият, който поема отговорността за този разочароващ резултат. Можехме да се справим много по-добре. Гостите бяха много по-решителни от нас, много по-агресивни. Действаха на терена с много по-високо темпо. Имаха и идея как да играят. Имаме много работа за вършене, определено".