Реал (Мадрид) - Брюж, среща от Група "А" на Шампионската лига, стадион "Сантяго Бернабеу", 19:55 часа българско време.

Прогноза на Gol.bg:
Реал загуби много тежко от ПСЖ в първия си мач от групите на Шампионската лига и днес излиза с идеята за задължителна победа, за да може да поправи грешката си. Напоследък в тима на "кралете" има проблясъци и ясно се вижда, че нещата започват да вървят малко от малко по-добре.

Не може да не споменем и за огромното признание, което получи родното съдийство, тъй като срещата ще бъде ръководена от изцяло българска съдийска бригада начело с главния рефер Георги Кабаков.

Като цяло формата на испанския гранд в турнира не е никак добра и отборът е загубил три от последните си четири мача в надпреварата, като се имат на предвид и срещите от миналото издание на турнира.

Белгийците нямат загуба в последните си пет мача от груповата фаза, а ако се вземат на предвид и квалификациите отборът не познава вкуса на поражението в турнира от девет поредни срещи. 

Все пак обаче на мадридчани им върви срещу белгийци и отборът е спечелил последните четири домакинства на тимове от тази страна в турнира. 

За Реал аут за този мач са Асенсио, Менди, Хамес и Бейл, като първите двама са с травми, а колумбиецът и уелсеца не са в групата поради техническо решение. Иско и Марсело пък имат болежки и са под въпрос.

При белгийците също има проблеми и аут са контузените Митрович и Баланта. 

Нашата прогноза за този мач е класически успех за домакините.

Прогноза: Реал (Мадрид) - Брюж 3:0