Треньорът на ПСЖ Томас Тухел логично бе разочарован след загубата с 1:2 при визитата на Борусия (Дортмунд) и обяви на пресконференцията след мача, че не тактическата схема на тима е виновна за поражението, а факта, че играчите не са показали истинските си качества.

Все пак преднината на чужд терен дава огромно предимство на "приновете" и при минимална победа с 1:0 във френската столица те ще се класират за 1/4-финалите на Шампионската лига.

"И други отбори са губили като гости на Дортмунд. Аз поемам цялата отговорност за тази загуба като треньор и това е ясно, но честно казано не мисля, че тактическата ни постройка е виновна за това поражение", коментира Тухел по време на пресконференцията.

"Просто играчите не успяха да покажат истинските си качества в този мач. Не ни се получи. Има обаче и такива мачове. Хубавото е, че успяхме да вкараме гол на чужд терен, но въпреки това смея да твърдя, че резултатът не е перфектен. Загуба е".

"Можехме и да стигнем до втори гол. След второто попадение на Борусия мачът се отвори, но за съжаление си изпуснахме шансовете и сега ще трябва да гоним победа в Париж".

"Надявам се да поправим грешката си на наш терен".