Треньорът на РБ Лайпциг - Юлиан Нагелсман, не скри радостта си след победата с 3:0 над Тотнъм в 1/8-финален реванш от Шампионска лига. "Биковете" се класираха напред с общ резултат 4:0 и нито за миг не оставиха съмнение в превъзходството си над "шпорите" на Жозе Моуриньо.

"Напълно заслужено продължаваме напред. Вкарахме четири гола и не допуснахме нито един. Бяхме по-добрият отбор от Тотнъм и в двата мача. Мисля, че в Лондон дори играхме по-добре, защото контролирахме топката. В реванша имахме проблеми през първите 5-10 минути на всяко полувреме, но и така съм доволен, защото отборът ни е много млад. Не всичко ни е идеално, но като цяло се справихме. Класирахме се за първи път в плейофите и го направихме спокойно и без излишни нерви".

"Най-важното е, че играхме своя стил и се надявам да продължим с това и в следващия кръг, а не да се нагаждаме според съперника. Който и да ни е съперник, ще се постараем да спечелим. Имаме напълно конкурентен на останалите отбор. Ще видим докъде ще стигнем", каза младият спец.