За да проследиш прогнозите, ВЛЕЗ или се РЕГИСТРИРАЙ

НАГРАДИ

В края на турнира Gol.bg ще раздаде 2 награди в играта „Прогнозирай мачовете от Шампионска лига".

Голямата награда – Оригинална голяма спортна раница с логото на UEFA Champions League, ще бъде дадена на участника, събрал най-много точки в генералното класиране на играта. В случай, че има двама или повече участници на първо място с равен брой точки, печелившият ще бъде определен на лотариен принцип между тях.

Ще бъде награден и един от всички участници дали прогнози за минимум 15 мача от финалната фаза на футболния турнир. Той ще бъде определен на лотариен принцип и ще получи оригинална футболна топка на UEFA Champions League. Тегленето ще бъде на 3-ти юни 2019 г., понеделник.

Имената на печелившите на този етап от играта ще бъдат обявени на страниците на Gol.bg и във Facebook страницата на сайта.

НАЧИН ЗА ПОЛУЧАВАНЕ НА НАГРАДАТА:

- Печелившите ще бъдат уведомени с писмо на e-mail адресите, с които са се регистрирали в Gol.bg.

- При невъзможност за установяване на контакт с някой от печелившите в рамките на 5 работни дни след официалното им обявяване на сайта, или ако те не потърсят наградата си, след като са получили e-mail, Gol.bg си запазва правото да изтегли нови на тяхно място.

- Победителите ще бъде информирани по какъв начин ще получат своята награда.

Info За всеки мач може да се дава прогноза с точен резултат. При познат знак (1 х 2) се печелят 3 точки, при познат точен резултат – 7 точки.

Шампионска Лига

Виж още