Мениджърът на Челси Жозе Моуриньо обяви, че в момента няма нужда да критикува играчите си публично, каквато тактика има при слабо представяне на отбора, тъй като тимът му играе по начина, по който той иска.

"Сините" са много близо до това да спечелят пъвата си титла от 2010 година насам, тъй като отборът има добра преднина пред втория в класирането Манчестър Сити.

"Конфронтационното лидерство представлява следното нещо - готов си да провокираш играчите си и да се опиташ да създадеш у тях известна доза увереност", обяви Специалния, цитиран от "Goal.com".

"Критикуваш играчите пред медиите, критикуваш ги когато си пред тях и просто се опитваш да провокираш гневна реакция от тях, така че те да покажат на терена с добри изяви, че не си прав".

"Целта е по този начин да извличам най-доброто от футболистите ми, но в този момент аз мисля, че няма нужда да прибягвам до тази моя тактика, тъй като съм доволен от начина по който се представя отборът ми".

"Просто нещата се развиват в посоката, в която аз искам. През този сезон не ми трябва подобно нещо, защото отборът наистина играе добре, но през миналата кампания имах нужда да го правя от време на време", завърши Жозе.