Халфът на Челси Нголо Канте определи мениджъра Антонио Конте за главния „виновник“ за силната игра на отбора и за отличните шансове за титлата. 

Сините имат комфортен аванс и въпреки че той може да бъде намален преди гостуването им на Уест Хям в понеделник, халфът е сигурен, че отборът му няма да намали темпото. 

„Разполагаме с отбор от шампиони и всеки в него е спечелил нещо. Знаем обаче, че още нищо не сме постигнали. Причината за добрата ни игра е мениджъра. Той работи здраво, знае какво иска и на тренировките повтаряме някои неща по няколко пъти, докато не ги изпълним добре. Това много ни помага“ заяви Канте, който бе избран за най-добър футболист на Лондон за сезона. 

„Това е голяма чест и искам да благодаря на съотборниците си, защото без тях това нямаше да бъде възможно. Щастлив съм разбира се, че играем добре, но е рано да говорим за постижения. Знаем как да се справяме в подобна обстановка, защото момчетата са достатъчно опитни. Напрежението ще бъде голямо, но вярвам, че ще съумеем да се справим както трябва“ каза още полузащитникът.