Английският шампион Челси също се включи в битката за подписа на звездата на Арсенал Алексис Санчес, твърди най-авторитетното издание на Острова Sky Sports.

Мениджърът на "сините" Антонио Конте не крие, че харесва чилийския национал и го искаше още преди няколко години, когато беше начело на Ювентус, а нападателя игра за Удинезе. Изданието уточнява, че лондончани още не са направили официално предложение към градския съперник, но се очаква това да стане в близките часове.

Сериозен интерес към Санчес проявяват и манчестърските богаташи Юнайтед и Сити. "Гражданите" бяха смятани за фаворит за подписа на Алексис, но в момента "червените дяволи" изглеждат по-близо до него.

От "Олд Трафорд" са готови да задоволят всички финансови изисквания на футболиста и Арсенал и да включат в сделката Хенрих Мхитарян. Санчес има договор до края на сезона и това е причината да се очаква да бъде продаден.

Той изненадващо отпадна от групата на Арсен Венгер за мача с Борнемут в неделя, а след това мениджърът на "топчиите" заяви, че бъдещето на латиноса трябва да стане ясно съвсем скоро.