Челси преговаря с Рома за привличането на двама играчи, които могат да струват на клуба около 77 милиона паунда (87 милиона евро). 

Става дума за голмайстора Един Джеко, за когото се смята, че Вълците искат 57 милиона лири (около 64 милиона евро), за да го пуснат отбратно в Англия. Другият е защитникът Емерсон Палмиери, оценяван на 20 милиона паунда. 

На този етап обаче, има сериозно разминаване в оценката на футболистите за двамата футболисти, тъй като засега от Челси дават общо само 50 милиона евро, които са твърде недостатъчни за италианците. 

„Водят се разговори, но ще видим дали ще бъдат успешни. Засега няма нищо сигурно, но Конте е страхотен мениджър и Емерсон ще се радва да играе за него“ заяви агентът на бранителя Фернандо Гарсия. 

Антонио Конте силно иска да подсили атаката на Сините, като насочи вниманието си към Джеко, след като Анди Каръл се контузи и това провали потенциалното му преминаване на „Стамфорд Бридж“. 

Босненецът записа нелоши изяви за Ман Сити между 2011 и 2015 година и Конте го счита за идеална алтернатива на Алваро Мората, който в момента не е в най-добрата си форма. Палмиери пък ще е опция за защитата.