Шеф на Пари Сен Жермен е имал среща с Тибо Куртоа преди месец, на която е опитал да убеди белгийския национал да напусне Челси. Според „Льо Паризиен“ спортният директор на французите Антеро Енрике се е видял на четири очи с вратаря в Лондон.

25-годишният Куртоа има договор с Челси до 2019 година и все още не е обвързал бъдещето си с англичаните. Бившият вратар на Атлетико Мадрид иска нов договор и 200 000 паунда седмична заплата, което ще го направи един от най-добре платените играчи в Челси.

Реал Мадрид също следи с интерес ситуацията. Испанците търсят заместник на Кейлор Навас, а пазарлъците с Давид Де Хеа от Манчестър Юнайтед също продължават. Белгиецът все пак иска да завърши по най-добрия начин сезона с Челси, след което ще решава бъдещето си.

„Имам договор с Челси и за следващия сезон и ще го изпълня. Искам да дам най-доброто от себе си за клуба. Все още не съм удължил контракта си, но това не е най-важното в момента. Мисля, че е най-добре да изчакаме до края на сезона“, каза преди време Куртоа.