Суперзвездата на Челси Еден Азар даде надежди на феновете на отбора, след като заяви, че няма да има проблем да завърши кариерата си при Сините. 

Белгиецът играе на „Стамфорд Бридж“ от 2012-а и бе в основата на няколко спечелени трофея, сред които 2 титли от Висшата лига. Напоследък обаче намекна, че е изкушен от трансфер в Реал Мадрид, което поставя бъдещето му в Западен Лондон под въпрос. Сега обаче обнадежди привържениците. 

„Мога да приключа с футбола в Челси. Няма да има проблем. Щастлив съм в този клуб, от отбора и семейството ми се чувства добре. Така че ако не отида в Испания няма да е голям проблем. Обичам феновете тук, мисля, че и те също ме обичат. Каквото и да се случи в бъдеще ще съм щастлив. Това е“ заяви Азар в предаване по „Скай Спортс“. 

Очаква се обаче от Реал да предприемат офанзива за подписа му, особено предвид трудностите, които в тима изпитват след раздялата с Кристиано Роналдо. Азар е в пика на кариерата си, а на „Бернабеу“ имат нужда от нова голяма фигура и именно той може да бъде човека, който да поведе Белите към нови успехи.