Мениджърът на Челси Маурицио Сари обяви преди утрешното дерби срещу Манчестър Сити, че няма никаква идея как отборът му ще победи „гражданите”.

Същевременно той призна за голям проблем в неговия тим, който го тревожи изключително много.

„Имаме много сериозен проблем, тъй като при първия тежък момент в даден мач все едно при нас става някакво затъмнение. Това трябва да се промени, защото в противен случай нищо хубаво не ни чака”, обяви той.

„В първия мач срещу Фулъм имахме късмет, тъй като взехме трите точки и в крайна сметка противникът не се възползва от шансовете си. Срещу Уулвърхямптън загубихме много нещастно, тъй като опонентът ни вкара два гола от само два удара по посока нашата врата”.

„Тогава ние не успяхме да реагираме. Когато има затруднение ние не реагираме като отбор, а като 11 различни единици по също толкова различни начина”.

„Дали имам идея как да победим Сити? Не знам. Срещу Гуардиола съм загубил всеки един мач в който сме се изправяли един срещу друг, така че ще трябва да попитате някой друг. Мачът е много важен, наистина. Ще бъде труден мач срещу може би най-добрия отбор в Европа. Всичко може да се случи, надявам се ние да излезем крайни победители”.