Шефовете на Челси вече обсъждат бъдещето на мениджъра Маурицио Сари, съобщи „Скай Спортс“. 

Италианецът изглежда пътник след серията лоши резултати напоследък и ръководството е силно обезпокоено от начина, по който върви сезона. 

Вчерашната загуба от Манчестър Юнайтед за ФА Къп с 0:2 увеличи сериозно напрежението върху наставника, след  като и феновете ясно изразиха недоволството си от неговата работа. 

Лондончани записаха някои разочароващи поражения в последните си срещи, като първо паднаха с 0:4 от Борнемут, за да дойде и унижението с 0:6 от Манчестър Сити, като в момента тимът загуби и мястото си в Топ 4. 

Челси играе с Малмьо в четвъртък и отново със Сити във финала за Купата на Лигата в неделя, но каквото и да се случи в тези двубои, съдбата на Сари изглежда предрешена, като нови загуби, особено от Гражданите, може да доведе до бързото уволнение на специалиста. 

Помощникът му Джанфранко Дзола очаквано го защити и твърди, че на играчите им пука от това, което се случва, но истината е, че на терена се създава усещане, че те не играят за Сари и това ще доведе само до една възможна развръзка.