Реал (Мадрид) на практика е постигнал споразумение за привличането на голямата звезда на Челси Еден Азар и трансферът му ще бъде обявен съвсем скоро, твърди испанското издание "Марка".

Детайли не се разкриват, но може да се счита за почти сигурно, че белгиецът ще носи екипа на "белия балет" от следващия сезон.

Изданието обаче отбелязва, че Флорентино Перес няма да се задоволи само с белгиеца, а вече работи върху нова трансферна "бомба" с привличането на халфа на Манчестър Юнайтед Пол Погба.

Френският национал иска по половин милион паунда седмично от "червените дяволи", за да преподпише договора си, но едва ли отборът ще му даде такива условия. 

Твърди се, че интересът на "кралския клуб" го ласкае много и той е сериозно изкушен да акостира на "Бернабеу" след края на сезона, макар че се разбира отлично с Оле Гунар Солскяер и последният дори му помогна да върне формата си. 

Очаква се трансферната сага около французина да продължи известно време, но Реал ще направи всичко възможно, за да го има от лятото.