От германския Айнтрахт Франкфурт разкриха плановете си да ограничат суперзвездата на Челси Еден Азар в утрешния полуфинал между двата отбора от Лига Европа. 

Надеждите на феновете на лондончани за участие във финала са свързани именно с белгиеца,  но треньорът на домакините Ади Хютер има идея какво да противопостави срещу него на „Комерзбанк Арена”. 

„Той е един от най-добрите футболисти в света, който всички големи отбори искат да имат. Много е силен един на един, много бърз, така че трябва да се опитваш да го дублираш, за да няма влияние върху двубоя. Със своите качества той е един от тримата най-добри в света” заяви Хютер, който ще разчита отново на 21-годишния сърбин Лука Йович, който има 26 гола за клуба и страната си през сезона. 

„Челси е интересен отбор, който има интересен треньор и аз виждам почерка на Маурицио Сари. Те са тим за Шампионската лига и са фаворити срещу нас, но ние ще имаме своите шансове, защото в два мача можем да нараним опонента си” добави наставникът на Айнтрахт.