Мениджърът на Челси Маурицио Сари заяви днес, че е щастлив в клуба и иска да остане във Висшата лига на Англия. Бъдещето на италианеца при сините от Лондон не изглеждаше особено сигурно, а също така беше свързван и с доста други отбори след края на сезона.

Челси ще играе с Арсенал на финала в Лига Европа на 29-и май в Баку и Сари заяви, че е концентриран върху въпроса как да спечели тази купа.

''Моето бъдеще е сряда, си мисля сега. Искам да мисля за финала единствено в този момент. Имам договор за още две години тук. Нямам контакти с други отбори. На първо място след финала искам да говоря с моя си клуб. Защото искам да знам дали са доволни от мене или не".

"Честно да ви призная, чувствам се щастлив съм тук, харесвам Премиър лийг. Челси е един от важните клубове в лигата, радвам се да работя за клуба, но нека първо да обсъдим ситуацията с клуба. Нормално е след края на сезона да има такъв разговор", каза още италианският специалист.

Сари допълни, че се надява халфът Н'Голо Канте да бъде готов за мача другата сряда, след като е в последните дни от рехабилитацията на контузия. "Той тренира вчера заедно с отбора, така че ние сме оптимисти", заяви Сари.

Също така той добави, че уважава решението на Еден Азар да избере продължаване на кариерата си в Реал (Мадрид), ако вече е решил такава стъпка.

"Не знам дали Азар отива при тях. Ще уважа неговото решение, но не знам дали наистина отива в Мадрид. Аз бих искал да остане при нас, но трябва да сме готови да приемем решението му, каквото и да е то, допълни бившият старши треньор на Наполи.