Новият мениджър на Челси Франк Лампард не се притеснява от трансферното ембарго на клуба и увери, че не се нуждае от нови покупки.

"Гледал съм доста мачове на Челси миналия сезон под ръководството на Маурицио Сари. Кампанията беше успешна, защото тимът спечели Лига Европа и си гарантира участие в Шампионската лига. Но аз не гледам назад", заяви Лампард на японска земя.

"Познавам клуба много добре, познавам и играчите. Имам свой метод на работа с футболистите и съм много доволен от тяхното отношение към работния процес в тази една седмица, в която сме заедно. Доволен съм и от качеството на футболистите. Моята работа е да се трудим усърдно заедно по време на лятната подготовка."

"Обичам моите отбори да играят с много енергия и скорост, с топката и без нея. Трябва да я отнемаме колкото се може по-бързо. Искам да си я подаваме бързо, когато тя е наше притежание и да създаваме положения, да печелим мачовете си и да се наслаждаваме на играта. Това е моята работа сега."

"Наследих наистина много качествен състав. тази година не можем да привличаме нови футболисти и сме наясно с това, но аз не се нуждая от нови футболисти. Щастлив съм с настоящия състав и съм решен да успеем с него", допълни младият специалист.