Мениджърът на Челси Франк Лампард сподели, че се чувства добре начело на "сините" от Лондон. Бившият халф на отбора започна лятното подготвително турне на Челси с победа, равен и последно минимална загуба от Кавазаки Фронтале (0:1) вчера.

"Чувствам се добре. Беше добре да се завърна тук. Определено е бонус, че познавам всички сгради толкова добре и познавам много лица. Така при мен нямаше онова чувство все едно е дошъл първият учебен ден. 

Много пъти съм говорил с Жозе Моуриньо. Когато той беше начело на отбора, ми даде увереност, която беше по-скоро психическа, отколкото тактическа или физическа.

Гуус Хидинк ми изпрати съобщение тази седмица, което също бе приятна изненада за мен. Това са мениджъри, които уважавам. Уважавал съм наставниците, при които съм играл. Дори и тези, с които не съм имал такава близки отношения.

Като играч не ходех много в офиса на мениджъра. Гледах да не си навличам неприятности. Поради тази причина рядко ходех по коридора, който води до този офис", каза Лампард.

Челси продължава предсезонната подготовка със сериозно предизвикателство в лицето на Барселона. Двата отбора ще се изправят един срещу друг във вторник на "Сайтама Стейдиъм".