Мениджърът на Челси Франк Лампард коментира изявлението на португалския специалист Жозе Моуриньо, който критикува лондончани след тежката загуба с 0:4 от Манчестър Юнайтед на старта на Висшата лига.

Специалния заяви, че младите футболисти на "сините" не са му харесали, което накара легендарния халф да защити футболистите си.

"Не му е харесала играта на Мейсън Маунт? Казал е това? Сериозно ли? Уау! Е, не мога да пусна в игра контузени футболисти, защото просто имат опит. Бяхме по-добрият отбор в 45-60 минути от времето на мача. Очевидно направихме индивидуални грешки, защото противникът вкара четири гола с пет изстрела. Това е суровата реалност за нас".

"Но не трябва да се интересуваме от думите на други хора, без значение дали са експерти или някой друг. Говоренето е тяхна работа. Ако късметът беше на наша страна, резултатът щеше да е друг", отвърна на удара Лампард, който винаги се е намирал в отлични отношения със Специалния.

Припомняме, че при 0:0 на "Олд Трафорд" Челси нацели греда, при 0:1 страничният стълб също спаси Юнайтед. В следващия кръг лондончани приемат Лестър, докато "червените дяволи" гостуват на Уулвърхемптън.