Полузащитникът на Челси Н'Голо Канте ще пропусне предстоящото гостуване на Уулвърхямптън този уикенд заради продължаващо възстановяване от контузия в глезена. Канте не игра в последните два шампионатни мача на "сините", както и в европейските квалификации с тима на Франция.

"Този мач идва твърде рано за него, но се надяваме, че той ще се върне на терена скоро. Без да давам категорични прогнози, но може би става дума за около седмица", заяви мениджърът на Челси Франк Лампард по адрес на 28-годишния халф.

Добрата новина за Лампард е завръщането в състава на централния бранител Антонио Рюдигер, който не е играл от април, когато получи сериозна травма в коляното. Германският национал се върна на терена в среща на отбора на Челси до 23 години и Лампард ще го вземе в групата за визитата на "Молиню".

Лампард съобщи още, че младият английски национал Калъм Хъдсън-Одой, който се възстановява от скъсан ахилес, ще играе в близките дни за отбора до 23 години, а до няколко седмици ще може да се върне и в първия състав на "сините".