В Челси се зарадваха, след като стана ясно, че полузащитникът Нголо Канте е възстановен от контузията си и ще се завърне в игра в утрешния мач срещу Аякс от Шампионската лига. 

Французинът има само 6 участия през  сезона за лондончани, като пропусна последните 5 двубоя, след като получи травма в слабините, докато бе с националния отбор на Франция. 

„Той е в групата за мача, така че е готов. Надяваме се, че е преодолял всички проблеми, които имаше. Ще му трябва време, за да натрупа ритъм, но е в отбора, така че е на линия” заяви мениджърът Франк Лампард. 

Без Канте лондончани се справиха страхотно, като спечелиха 8 от последните си 9 мача във всички турнири, сред които последните 5 в първенството и се изкачиха на трето място. 

Жоржиньо и Матео Ковачич заместиха французина, който едва ли ще бъде титуляр утре, но предвид натоварената програма възстановяването му определено е отлична новина за Лампард. 

„Естествено, че е много важен за нас, тъй като е един от най-добрите халфове в света. Затова и не се оплаквам, че след като е готов, ще имам проблеми при определянето на състава. Искам конкуренция, а предвид това, че играем на всеки 3 дни, ще се нуждая от всички” добави Франк.