Защитникът на Челси Антонио Рюдигер покани голямата звезда на Байер Леверкузен Кай Хаверц да му стане съотборник и на клубно ниво. Сензацията на Бундеслигата е сред най-желаните футболисти от големите клубове в Европа, а интерес към него има и от Челси. 

Защитникът на “сините” е на мнение, че съотборникът му от националния отбор на Германия ще бъде перфектен за лондончани. 

“Кай е голям талант, когато го видях на тренировка с националния отбор на Германия си казах: “Уау”. Ще ви излъжа, ако кажа, че не го искам в Челси”, заяви Рюдигер. 

21-годишният плеймейкър все още не е взел решение къде ще продължи кариерата си. Вчера той бе част от селекцията на Байер Леверкузен, която загуби с 2:4 от Байерн Мюнхен във финала за Купата на Германия. 

Интерес към Хаверц, освен от Челси, има още от Байерн Мюнхен, Ливърпул и Реал Мадрид. “Сините” работят сериозно на трансферния пазар и вече привлякоха един немски национал - Тимо Вернер от Лайпциг. Тимът на Франк Лампард се подсили и със звездата на Аякс Хаким Зиех. За двамата Челси плати общо 81 млн. евро.