Треньорът на Черно море Никола Спасов остана много доволен от победата с 1:0 над Славия в мач от 12-ия кръг на "А" група, който се игра на стадион "Тича" във Варна.
 
"Много съм доволен, беше важно да победим и съм доволен от това, че взехме победата на собствен терен, срещу Славия, които са един много стабилен отбор. Затрудниха ни максимално, особено през първото полувреме не ни дадоха да ни се случват атаките. Ние допуснахме много непредизвикани грешки. В момчетата имаше напрежение. На полувремето се опитах да ги успокоя, че изглеждат добре, в добро състояние са".

"Бях сигурен, че ще вкараме гол. Исках да вкараме повече. Това се видя след гола който отбелязахме, че имахме много повече ситуации за 2:0. Мисля, че игрово доминирахме през цялото време, макар че допуснахме някои грешки. По-неприятното беше, че не успяхме да вкараме бърз втори гол, за което имахме възможност. Като цяло съм доволен от всички, добре стояха на терена, според мен", каза Спавов

Наставникът на Славия Иван Колев пък заяви: "Много трудно се говори след такава загуба, която е постигната по такъв начин. Може да се кажи всичко за такава загуба - незаслужена, след случаен гол, без да сме надиграни, но в крайна сметка си е загуба. Черно море спечели и трите точки са за тях. Нищо не ни остава на нас освен да продължим да се опитваме да се развиваме. До гола играта бе абсолютно равностойна и не бих каза, че някой от двата отбора заслужаваше да спечели."