Черно море привлече поредното си попълнение за новия сезон. Това е Иван Коконов, който договори личните си условия с изпълнителния директор на "моряците" Марин Маринов и подписа дългосрочен контракт с клуба, съобщиха от пресслужбата на Черно море.

Футболистът е роден 17 август 1991 г. и е висок 180 см. Крилото пристигна за първи път на "Тича" през 2013 г. от Ботев Враца, изигра 56 мача за варненци, като отбеляза 8 гола и даде своя принос за спечелването на историческата първа купа на България през 2015 г. 

За клубния сайт Коконов е заявил, че е много щастлив да се завърне отново у дома. "Със зелено-бялата фланелка изживях страхотни моменти и сега се надявам да постигна още по големи успехи. Познавам повечето от момчетата и мисля, че ще трябва да се съобразяват с нас", е казал още футболистът.

Иван Коконов е шестото ново попълнение в Черно море. 

На 20 и 21 юни играчите на Черно море ще преминат задължителните преди началото на сезона функционални изследвания. Първата тренировка на тима ще бъде на 22 юни от 18.00 часа на клубния стадион "Тича".