Черно море победи втородивизионния Добруджа в контрола, играна на стадион "Младост" във Варна. "Моряците" спечелиха с 2:0.

Домакините бяха по-активният отбор през първата част, но трудно създаваха сериозни голови положения. Черно море откри резултата в 26-та минута с гол на Патрик Андраде. За гостите най-чистото положение през първата част бе в 41-та минута, когато Денис Кадир стреля много опасно от пряк свободен удар отляво, но вратарят Иван Дюлгеров показа отлична реакция и успя да спаси. В 53-та минута Черно море удвои преднината си. Георги Божилов нахлу в наказателното поле на гостите и стреля, вратарят на Добруджа Димитър Илиев изби топката, но нахлуващият на скорост Дани Кики от непосредствена близост вкара за 2:0.

В 63-та минута Черно море можеше да вкара нов гол, но след удара на Мирослав Енчев с глава топката премина на сантиметри встрани от вратата на гостите. В 65-та минута след центриране на Юго Кононго Георги Божилов стреля с глава, но вратарят Димитър Илиев успя да избие топката в напречната греда и предотврати сигурен гол. В 88-та минута вратарят на Добруджа отново показа класа и спаси опасен удар на Жоржиньо.

За Черно море проверката пропуснаха Аристот Ндонгала, Мехди Фенуш, Емил Янчев и Георги Илиев, както и шестимата национали в различните гарнитури на България.