Наставникът на Черно море Илиан Илиев остана доволен от победата с 2:0 над ЦСКА, като според специалиста отборът е играл почти перфектно тактически.

"Най-важното е, че футболистите се раздадоха и бяха тактически почти перфектни. Първото полувреме имаше моменти, в които не стояхме добре и бързо губихме владеене на топката, на полувремето трябваше да коригираме това. Второто видяхте, че с 2-3 паса в средата създадохме доста опасности. Футболистите се настроиха добре от подготовката за мача и най-важното – тактически стояхме добре", каза специалистът.

"ЦСКА ни създадоха трудности. Имат много добри индивидуалности, много е трудно да разучиш ЦСКА, особено предвид факта, че идва нов треньор. Но бяхме подготвени. Ако нашият отбор стои добре тактически, и си е научил домашното, трудно може да бъде изненадан, дори да има по-класни футболисти от другата страна."

„Надяваме се да ме си взели поука, губим точки в мачове, в които владеем инициативата, но губим ориентация за десетина минути и всичко тръгва надолу. С отбори, които са зад нас в таблицата, имаме такива проблеми. Това ни се отразява негативно", добави Илиев.

"Отборите сме близо, беше важно да вземем 3 точки и да запазим дистанцията. Има трудни мачове, импуслът е добър от днешната победа, но трябва всеки един да дава максимума за отбора и колектива. Следващият мач ще отсъстват Пламен Димов, Васко (Панайотов) излиза заради червения картон. От тази гледна точка ще сме малко осакатени. Вчера казах на момчетата, че всеки един от тях може да се наложи да влезне."