Отборът на Черно море започна подготовката си за неделното гостуване на Берое от 30-ия кръг на Първа професионална лига.

След двата почивни дни, които варненци получиха след победата над Ботев в Пловдив с 2:0, днес тимът проведе тренировка на стадион "Младост", в която не се включиха четирима от наличните футболисти. 

На облекчен режим тренираха Мехди Фенуш и Юго Кононго, които са с болежки от двубоя с "жълто-черните". Двамата въртяха обиколки на стадион "Тича". 

Цветомир Панов, който пропусна последните две срещи на "моряците" заради травма, ще започне пълноценни занимания от утре, а днес той тренира по индивидуална програма.

С отбора не се готви и капитанът Георги Илиев, който е на треньорски курс. Той ще се присъедини към тима в четвъртък. Срещата в Стара Загора пропускат контузените Георги Божилов и Емил Янчев, както и наказаният Радослав Василев.

Добрата новина за старши треньора Илиан Илиев е завръщането на централния бранител Пламен Димов, който не взе участие в двубоите с Левски и Ботев Пловдив заради натрупани жълти картони.