Галерия

Треньорът на Черно море Илиан Илиев изрази претенции към главния съдия Николай Йорданов след загубата с 0:1 от Левски в мач от 1/8-финалите за Купата на България. "Сините" се класираха за следващата фаза с гол на Мартин Райнов. 

Вижте срещата на "Герена" в снимки

"Отмениха ни редовен гол и мачът можеше да стане друг, затова загубихме. През второто полувреме контролирахме играта, но Левски се затвори и бе много трудно да пробием защитата им. Малко креативността ни куцаше днес. Имам претенции към играчите ми при гола, който допуснахме, който бе много, много лек".

"В мачове с изравнени сили, какъвто беше този, малките детайли решават изхода. Корнерът за Левски, от който падна голът, обаче не бе корнер. После дойде и този отменен гол. За първенство също ни отмениха два гола на този стадион. Това малко горчи".

"Направихме голяма глупост при корнера, от който ни вкараха, но това е човешко. През второто полувреме подобрихме неточностите, но Левски е достатъчно добре организиран отбор, за да знае как да се възползва от нашите грешки".

"За мача с Лудогорец имаме двама наказани, Родриго също много го ритаха днес и може би няма да играе, но това ще го разберем в петък. Предстои ни важен мач с Лудогорец, след това още по-важен с Арда и после ще правим анализи какво сме постигнали", заяви Илиев.