Част от феновете на ЦСКА излязоха с декларация, с която заявиха подкрепа за настоящия благодетел на клуба Гриша Ганчев и призоваха бизнесмена Васил Божков да оттегли намеренията си да спасява дружеството. 

Декларация на фенове на ЦСКА:

До г-н Васил Божков и цялата спортна общественост
Уважаеми г-н Божков,
Пишем ви по повод тиражираните в медийното пространство желания и намерения от ваша страна да оздравявате нашия клуб.
Г-н Божков, на първо място държим да ви информираме, че Футболен клуб ЦСКА си има оздравител и неговото име е Гриша Ганчев. 
За последната година г-н Ганчев направи толкова много, колкото никой друг ръководител преди него не е правил за ЦСКА, включваме и вас в това число. 
- Г-н Гриша Ганчев изгради отбор от нищото, който, не се съмняваме знаете, е на финал за Купа България и безапелационен първенец в групата, в която се състезава.
- Г-н Гриша Ганчев не се крие от никого и излезе пред целия стадион, с лицето си и името си и публично оповести своите намерения.
- Г-н Гриша Ганчев инвестира в базата на ЦСКА - стартира ремонтни дейности на Панчарево и "Армията".
- Г-н Гриша Ганчев редовно изплаща месечните възнаграждения на отбора и служителите в администрацията. От година насам не чуваме да се говори за невзети заплати, не се вадят джобове и не се надигат бунтове - в клуба се мисли и се говори само и единствено за футбол.
- Г-н Гриша Ганчев успя да обедини цялата "червена" общност. Г-н Божков, вие спомняте ли си някога преди това привържениците на ЦСКА да са били толкова сплотени?
Можем да напишем още доста неща, но не намираме за нужно. Всеки знае кой е Гриша Ганчев и какво е направил той за българския спорт. 
Г-н Божков, съветваме ви да стоите далеч от нашия любим клуб и да не се водите по нечий други подбуди и интереси. Смятаме ви за наистина сериозен бизнесмен и успял човек, но сме убедени, че вашето място не е в ЦСКА. 
Няма фен на "Армията", който да не си спомня за изпуснатата титла под ваше ръководство, за безбройните и ежедневни скандали на стадиона, за конфликтите с феновете... и по тази тема можем да си говорим надълго и нашироко, но също не мислим, че е нужно.
Г-н Божков, останете си със здраве и оставете ЦСКА на истинския му оздравител - Гриша Ганчев.

Декларацията е от: "Червена лудост 1948", "Армейци завинаги", "Червени интелектуалци", "Червена Шабла", "Армейци Добрич", "Разград е червен" и др.