ЦСКА победи Витоша Бистрица с 2:0 в отложен мач от 28-мия кръг на Югозападната "В" група, игран на стадион "Локомотив" в София. Головете за "червените" паднаха през второто полувреме и бяха дело на Станислав Маламов(48') и Самир Аясс(88')

В началото на мача ЦСКА осъществи натиск, но първото по-интересно положение бе създадено от Витоша. В 6-тата минута Кочилов стреля към вратата, Господинов изпусна топката, но веднага поправи грешката си и успя да улови коженото кълбо.

"Армейците" натиснаха "бистришките тигри" и последваха удари на Борис Галчев и Николай Цветков, които обаче не намериха рамката на вратата.

Малко преди края на полувремето Галчев стреля силно по земя от пряк свободен удар, но топката премина до дясната греда и излезе в аут.

"Червените" осъществиха натиск и в началото на втората част и той даде резултат в 48-мата минута, когато при едно меле в наказателното поле на Витоша, топката се озова в Маламов и той без да се замисля я прати в мрежата на домакините.

Десетина минути по-късно Витоша изпусна най-чистото си положение в мача. Панталеев излезе очи в очи срещу Господинов, но не успя да го преодолее и вратарят на ЦСКА опази вратата си суха.

Последваха силни минути за "армейците", но те така и успяваха да преодолеят Михаил Иванов.

Все пак в самия край на мача, Самир Аясс успя да отбележи втори гол за ЦСКА и да оформи крайния резултат. Витоша - ЦСКА 0:2

Това е 30-та победа за "червените" във "В" група, а головата разлика на отбора стана 140:9

Вижте ТУК развоя на срещата по минути:


Витоша Бистрица - ЦСКА 0:2

Голмайстори:

0:1 Маламов - 48'
0:2 Аясс - 88'

 

ВИТОША (БИСТРИЦА): Иванов, Величков, Кочилов, Садула, Панталеев, Гьонов, Андонов, Христозов, Воденичаров, Узунов, Върбанов

ЦСКА: Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Божидар Чорбаджийски, Ангел Грънчов, Милен Кикарин, Йордан Йорданов, Борис Галчев (к), Николай Цветков, Станислав Маламов, Александър Александров, Костадин Хазуров