Десният бранител на ЦСКА Александър Дюлгеров сподели впечатленията си от победата на "червените" с 2:1 над Лудогорец в Разград.

Защитникът говори ред клубната телевизия на "армейците" и не скри щастието си от успеха над шампиона. "Това е една изстрадана победа, която е изцяло за феновете", заяви Дюлгеров.

Той е категоричен, че до последния мач ЦСКА ще преследва целта си – шампионската титла и добави, че се надява "червените" да започнат да играят по-лесно срещу Лудогорец след края на черната им серия.

"Имаше разговори и си казахме, че трябва да излезем като колектив. Няма индивидуалности, един, двама. Ние сме 11 на терена и тези, които са резерви. Ние сме едно цяло. Много се радвам, много съм щастлив. Просто нямам думи".

"След като останахме с човек по-малко, това още повече ни амбицира. Не съм гледал ситуацията, но мисля, че преди съприкосновението на Каранга с Моци, първо Моци направи фаул, но с 10 човека си казахме, че трябва да дадем не 100, а 200 %. И дадохме. Вкарахме гол, а и имаше 100-процентова дузпа за нас. Но важна е победата. С 2:1 или 3:1 – няма значение".

"Успехът дава на отбора самочувствие и увереност. Надявам се оттук нататък да побеждаваме по-лесно. Дадохме доста от себе си. Надявам се другите мачове да достигаме по-лесно до победата", добави Дюлгеров.