ЦСКА е в напреднали преговори с нападател, който ще поведе атаката на тима през лятото, научи „Меридиан Мач". Двете страни трябва само да уточнят личните му условия преди да подпишат договор, който влиза в сила след края на първенството.

Въпросният футболист ще замени Фернандо Каранга. Сегашният лидер на „червените" със сигурност ще бъде продаден от лятото. Причината е, че офертите за него продължават да валят една след друга. В Борисовата градина са преценили, че такъв джакпот не е за изпускане. През януари от ЦСКА се намръщиха на оферта от 4 млн. евро за звездата си. Стигна се дори и до известно напрежение между Каранга и клуба, след като голаджията се забави за началото на подготовката и още тогава се заговори, че главата му е била замаяна от предложенията.

„Червените" обаче успяха да го вкарат в ред. Освен това те успяха да отбият и опитите на мениджърите му да откупят правата му. През зимата на „Българска армия" бе спряган Сейфедин Чаби от Австрия, но в крайна сметка там акостира Жан Карлос Бланко от Колумбия. Последният обаче до този момент трудно хваща ръка от Каранга.