Техническият директор на холандския футболен клуб Гронинген - Рон Янс, заяви, че слуховете за преминаване на нападателя Ларс Велдвайк в ЦСКА не са верни.

"Нямаме контакти с нито един клуб за него, в това число и ЦСКА", заяви Янс. 26-годишният таран Велдвайк беше в българската столица през уикенда и изгледа победата на "червените" над Берое с 1:0 на "Българска Армия", което породи спекулации за евентуален негов трансфер.

"Не знам откъде се появи тази информация. Дори не знам дали той наистина е бил там", каза Янс.

196-сантиметровият таран беше закупен от Гронинген за 375 хиляди евро през миналото лято от белгийския Кортрайк. Той записа 20 мача с 4 гола и 2 асистенции, но през февруари отказа да влезе като резерва в мач от холандското първенство и беше наказан дисциплинарно от клуба да тренира с юношеските формации до края на сезона.

В последствие нападателят се забърка и в друг скандал, след като показа гениталиите си в канала в "Ю Тюб" на приятелката си, която има над 400 хиляди последователи. Преди дни пък самият Янс заяви, че клубът повече няма да разчита на него и планира да го освободи.