Младият сръбски треньор Ненад Лалатович се отдалеча­ва от ЦСКА. Неговите шансове да поеме отбора вече са съ­всем минимални, въпреки че преди седмица нещата стояха по-друг начин... През последни­те 2-3 дни армейците са се на­сочили към други специалисти. Лалатович бе предложен на клуба от Люпко Петрович. 40-годишният треньор призна пред "Тема Спорт" вчера, че все още няма предложение от ЦСКА и няма намерение да чака дълго такова.

"Засега няма нищо ново. Как­то се казва - имам си и други задачи да върша, не мога по­стоянно да чакам предложе­ние. Вече казах пред вашата медия, че за мен ще е чест да водя такъв голям клуб. Но ЦСКА трябва сам да избере кой е най-подходящият треньор. На тях им е нужен специалист, който да постигне веднага резулта­ти и да спечели титлата. Без значение дали ще съм аз, или ня­кой друг. Ще видим какво ще се случи. ЦСКА и феновете му за­служават голям треньор", зая­ви Лалатович, който през ми­налата седмица призна, че ме­ниджърът му е имал разговори с армейците. 

На въпрос дали е получил предложение от Борисовата градина Лалатович от­говори: "Конкретна оферта от ЦСКА нямам. Ще ги чакам още пет дни. Един друг клуб ве­че ме чака да подпиша дого­вор, което мога да направя по всяко време", призна Лалато­вич. Много настоятелен за не­говото привличане е Раднички Ниш, а към треньора интерес има и от Близкия изток.