Бившият футболист на ЦСКА Славко Ма­тич е сериозен кандидат за треньорския пост при „червените", пишат ме­диите в Сърбия. Матич се е прибрал в Белград от София, къ­дето е бил няколко дни.

„Бях на гости на прия­тели. ЦСКА е винаги на сърцето ми и съм готов да помогна с всичко", коментира Матич. Очаквало се обаче ре­шение за него да излезе в близките дни, пише "24 часа".

Интересен факт е, че Матич избра точно ЦСКА, за да вземе ли­ценз „Про". Той дойде в София, за да се учи от Стойчо Младенов, и остана няколко седми­ци в България.

След края на кариера­та си Матич бе треньор в Словения, където во­ди един от силните от­бори в първенството „Копер", а в последните няколко сезона работи в Катар, след като бе махнат от ОФК „Београд". Като футболист Ма­тич игра два сезона в ЦСКА и един в „Сла­вия".

Както е известно, друг вариант за трень­орския пост е Ненад Лалатович, който също е сърбин. Със сигурност в новия екип на ЦСКА ще фигурира и Красимир Балъков, като шансо­вете му той да поведе отбора се увеличават с всеки изминал ден.

Очаква се ЦСКА да обяви треньора си око­ло 1 юни, а на 7-и да за­почне подготовката за новия сезон.